tiistai 28. elokuuta 2012

Lähtö

No niin! Tämän vuorokauden puolella sitten lähtö Helsingin ja Kööpenhaminan kautta Luxembourgiin! Ja sieltä sitten jossain välissä Ranskaan jos ehtii. Ensin meillä on luvassa "integration camp" -leiri La Madinen järvellä (muistaakseni siellä oli järvi, toivon ainakin..) joka kestää viis päivää. Siellä kuulemma urheillaan, me no like -.- Enkä pääse varmaan käyttämään nettiä joten täälläkään en kovin paljoa taida päivitellä. Mutta pääsen tutustumaan muihin vaihtareihin ja kaikkiin siellä, kivaa! : ) Koulukaan ei ala vielä yli viikkoon. Pelkään kyllä sitä kun se alkaa, en tiedä edes pääsenkö kirjallisuusluokalle vai pitääkö opiskella tieteitä vuosi...

Pari vikaa päivää on mennyt pakatessa ja kavereita tavatessa. Pakkaaminen oli kyllä yhtä tuskaa, millään ei meinannu saada painorajojen sisällä pysymään noita laukkuja : / Kiitos Eemeli kun lupauduit hommaamaan mun kirjat sinne! Nyt kuitenkin on ne vähät vaatteet ja tavarat suhteellisen kasassa, aamulla vielä otettava passi ja hammasharja messiin. Ja pitää kyllä elää säästeliästä elämää siellä että rahat riittää uusiin vaatteisiin jne. Onneks siellä on (ehkä) kirppareita!

En tiedä millon tajuan kunnolla sen että lähden, tavallaan henkisesti elän jo siellä mutta toisaalta tuntuu ettei mikään oo muuttumassa. No, kaiken näkee aikanaan.


(sori huono kuvanlaatu, kaikki kameravermeet on pakattu enkä jaksanu alkaa säätämään niin otin webkameralla)