sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Des couleurs sur mon chemin

Paljon on tapahtunut sen jälkeen kun päivittelin viimeksi. Olin mm. viikon Suomalaisten kanssa Lyonin lähellä hengaamassa. En nyt kuitenkaan jaksa vielä kertoa siitä, koska mielessä on enemmänkin tän viime viikonlopun asiat.

Partio.

Halusin mennä täälläkin partioon, koska rakastan sitä. Ja koska halusin nähdä, mitä samaa ja mitä erilaista Suomen ja Ranskan partiossa on. Pääsin kuin pääsinkin mukaan paikalliseen ryhmään, johdan päälle kolmeakymmentä 11-14 -vuotiasta kolmen muun johtajan kanssa. Tänä viikonloppuna meillä oli koko maakunnan (piirin) johtajien viikonloppu, ja oli ihan mahtavaa päästä taas partioon, pitkästä aikaa!

Kaikkialla muualla, koulussa, kotona, kavereiden kanssa, oon aina se erilainen, ulkomaalainen. Ei siinä mitään, mutta joskus vähän väsyttää kun ei yhtään kuulu porukkaan. Partiossa kuulun. Sama järjestö ympäri maailman, samat aatteet ja periaatteet. Yksi maailma, yksi lupaus. Pääsin taas nukkumaan teltassa, syömään ulkona kämäsiltä muovilautasilta yksinkertaista ruokaa joka maistuu parhaalta koska kaikilla on niin nälkä, laulamaan ( vaikka sanojen opettelu on astetta hankalampaa ), juttelemaan nuotion ääressä myöhään yöhön saakka, olemaan sateessa ja kylmässä parhaalla fiiliksellä!

Valitettavasti kuvien osalta on suhteellisen köyhää, koska en viittiny raahata mun rakasta kameraa sateiseen metsään. Haluan silti jakaa muutamia partiokuvia. Missä olisinkaan ilman tätä kaikkea... Pelottaa ajatella.

































Ja sen jälkeen lukuisat kuvat Ranskan partiosta joita tähän mennessä ehdin ottaa.







Meidän ryhmäkuva jossa ollaan vielä asettautumassa... Ja mä en oikein näy, oon kävelemässä jonkun takana. Mutta tää oli ainoo kuva jonka sain. Kaikilla on muuten koko ajan partiossa virikset päällä.




Scout toujours!



3 kommenttia:

Helmi kirjoitti...

voi ihania partiomuistoja! ja päivittele sitten tännekkin kaikkea eriä/samaa mitä on partioitten välillä :)!

Anonyymi kirjoitti...

voi oon niin oottanu sun postausta ja käyny monta kertaa kattomassa et joko nyt joko nyt? Oispa kohta! :)
kiva juttu et pääsit tohon partiojuttuun ja tunnet siellä olevas oikeessa paikassa, jos joskus muualla tuntuu hieman ulkopuoliselta!
Toivottavasti se ulkopuolisuuskin siitä pikkuhiljaa vähenee ja katoaa, niin että voit oikeasti nauttia joka hetkestä!
ikävöiden Veera <3

Mia kirjoitti...

Nää täällä oli ihan paineissa että "siellä on satanu lunta!", koska ei tajunnut että noi kuvat on Suomesta. :D Mut Elisa pidä hauskaa! Mä meen tänä viikonloppuna Votomaratonille, partio hui!
P.S. Muistan ton laulun "Yksi maailma, yksi lupaus, meitä kaikkia yhdistää!"
- mia