sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Pursuit

Hei. 

Hi.

Salut.

Haluan taas pitkästä aikaa jatkaa juttujeni ja kuvieni jakamista täällä blogissa. Paljon on tapahtunut sitten viime kerran. 



J'ai decidé de continuer cet blog, partager mes pensées et photos. Beaucoup á changé depuis la dérnière fois, mais là je suis assez heureuse. J'habite en Finlande et je fais beaucoup du théâtre! Je vais commencer les études à l'université l'année prochaine, peut-être en France ou en Angleterre. Quelque part. Donc ca se passe plutôt bien.







Kuinka ollakaan, olen myös alkanut jälleen valokuvata ja piirtää. Nuo asiat olivat ennen tärkeitä mutta jäivät syksyn kuluessa pois.





Nyt kun pysähtyy ajattelemaan, niin viime kuukaudet ovat olleet ehkä elämäni tapahtumarikkainta aikaa. Kun saavuin Suomeen lokakuussa, minulla ei ollut mitään: ei opiskelupaikkaa, ei työpaikkaa, ei harrastuksia... Ei edes omia tavaroita.
Nyt käyn joka päivä töissä, olen saanut ensi vuodelle opiskelupaikan ja olen mukana viidessä eri teatteriproduktiossa niin näyttelijänä, ohjaajana kuin käsikirjoittajanakin. Teatterin tekeminen on mahtavaa, varsinkin kun pääsee tekemään monipuolisesti juttuja sen kaikilla osa-alueilla!







Ei kommentteja: