tiistai 14. toukokuuta 2013

Suomi-ilta

Kun vaihdoin hostperhettä vikaa kertaa, kutsuin kaikki kolme hostperhettä mun tokan perheen taloon viettämään iltaa. Päivä meni kokkaillessa, mutta tutustutin ne kaikki Suomen upeaan ruokakulttuuriin!

When I changed hostfamilies for the last time, I invited all my hostparents to the second house to spend a finnish evening. I spent the whole day cooking, but introduced everyone to the fabulous food culture of Finland : )




























Alkudrinkki: salmari. Tein sen salmiakista ja vodkasta
For apéro: salty liquorice flavored vodka



Hostäidit tykkäs siitä, yks jopa pyysi reseptin!






Alkupalat: ruisnappeja ruohosipulivoilla ja lohella




Alkuruoka: karjalanpiirakat!
(can't translate all these because they don't have names in english, but enjoy the photos!)




Pääruoka: lohikeittoa ja ruisleipää!





Jälkkäri: vatkattu puolukkapuuro






Lopuks fazerin suklaata, korvapuusteja ja lakkalikööriä! 
Oli ihan parasta päästä pitkästä aikaa syömään suomalaista ruokaa!
It was wonderful to eat finnish food again!




Yhteiskuva kaikista



 Minä ja 1. hostvanhemmat
Me with first hostparents





Ja tokat
And the second





Ja kolmannet! (hostäiti seisoo tuolilla ettei näyttäis niin lyhyeltä)
And the third ones! (hostmom standing on a chair to not look so short)

8 kommenttia:

Don "Sova" Raynor kirjoitti...

LOHTA om nom nom nom nom :3

Anna Sofia kirjoitti...

AAA ihanalta näyttäää! Vitsi oot laittanu nätisti ruuat esille!!

mia kirjoitti...

sun tokat hostit oli selvästi parhaita kuvaajia, koska niiden kuva on ainoo tärähtänyt.
ihanalta näyttää <3
-mia

Elmo kirjoitti...

KUI HYVÄ IDIS !! vitsit mäki pistän jonku äkkii lähettää suklaata ja muuta ja sit enne lähtöö panostusillalline (:

Anonyymi kirjoitti...

PUOLUKKA VISPIPUUROA!!! NAMM

Fanný kirjoitti...

Oi vitsit voisit tulla tänne Portugaliinki laittaa ruokaa, itte osaan paistaa kananmunia pannulla... Mut näyttää tosi hyvältä, ehkä voisi kokeilla jotain tehdä:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei miten/mistä sä sait kaikki noi raaka-aineet ja reseptit? Entä olitko kokeillu noita jo kotona ennen tonne menoo vai teitkö tuolla eka kertaa? Miten onnistu ja oliko hankaluuksia? Jäikö jotain sun mielestä puuttumaan?

Unknown kirjoitti...

Kiitti kaikki! Vika ano: reseptit löytyy helpolla netistä Pirkan tai Kotikokin sivuilta. Raaka-aineista kaikki muut löyty paitsi ruisjutut lähetettiin mulle Suomesta. Puolukat oli vaan säilykkeenä mutta kyllä seki toimi... Olin kokeillu Suomessa vaan korvapuusteja ja karjalanpiirakoita(kerran) mutta ihan hyvin onnistu kaikki kun vaan valmistelee kunnolla ja ottaa tarpeeks aikaa : )